Passiefhuis Wikipedia.
Externe links bewerken. Pixii, Kennisplatform Energieneutraal Bouwen voormalige Passiefhuisplatform. Website van Nederlandse organisatie Passief Bouwen. Bronnen, noten en/of referenties. Verslag 16de Internationale Passiefhuis Conferentie 4-5 mei 2012; Hannover. Zie de categorie Passivhaus van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.Wat en waarom? Passiefhuis Livios.
Discussieer mee over passiefhuis op ons bouwforum. Zoek een architect. Op welke premies heb je recht? Ontvang ons wekelijks up-to-date verbouwnieuws. Alles over passiefhuis vind je hier. Bekijk alle partners. Bekijk woning Bostoen. Ontdek alle huizen. Provinciaal steunpunt Duurzaam Bouwen Vlaams-Brabant.Home Pixii.
Neen, laten we daar duidelijk over zijn: airco is niet duurzaam, zegt prof. Michel De Paepe van Pixii Kennisplatform Energieneutraal Bouwen in de krant De Standaard. Pixii in VRT-Journaal Zonwering: hét middel om het binnen koel te houden. Pixii en de VRT-journalisten gingen samen op bezoek bij Astrid en Bart in Sint-Niklaas: zij bouwden een energieneutrale passiefwoning die door ons werd gecertificeerd. De buitenzonwering zorgt ervoor dat het binnen aangenaam vertoeven is! Bekijk alle artikels. Laat je inspireren. Bekijk alle projecten. Gecertificeerd passiefhuis ANNA.Wat is een passiefhuis? Energiezuinig bouwen met Arkana.
U bent hier: Home Energiezuinig bouwen Passiefhuis. Laat ons u contacteren! BEN of NZEB. Wat is een passiefhuis? Een passiefhuis is een zeer energiezuinig gebouw gericht op een optimaal winter en zomercomfort. Tijdens het grootste deel van het jaar kan een passieve woning op kamertemperatuur blijven zonder een klassiek verwarmings of koelingssysteem te gebruiken.Een passiefhuis bouwen? Energiezuinig en ecologisch bouwen.
Een van de makkelijkste manieren om energievriendelijk te bouwen, is houtskeletbouw. Door met hout te werken, vermijd je immers bouwknooppunten, een van de vereisten voor een passiefhuis. Een bouwknooppunt is plaats in de buitenschil van een gebouw waar de isolatielaag onderbroken is.PASSIEF BOUWEN Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Een energiezuinige bouwtechniek is nu eenmaal de toekomst en innovatieve ideeën betekenen ook energiezuinig bouwen. In een passiefhuis kan u het hele jaar door genieten van een maximaal comfort, zowel in de winter als in de zomers Omdat uw woning niet langer actief maar passief wordt verwarmd scheelt dat enorm op uw energiefactuur.Passief wonen, iets voor jou? Hebbes Zimmo.
Een beperkt aanbod: er zijn op dit moment nog niet zo veel bouwbedrijven die weten hoe ze een passiefwoning moeten bouwen. Ook bij architecten is de kennis beperkt. Daardoor stijgt de prijs voor expertise en vakkennis. Hogere milieubelasting tijdens de bouw: er zijn meer materialen nodig bij het neerzetten van een passiefhuis, o.a.Bostoen bouwt passief Bostoen.
Een passiefhuis staat voor een zeer energiezuinige woning met een aangenaam binnenklimaat zowel gedurende de winter als de zomer en dat met een minimaal verwarmingssysteem. In een passiefhuis wordt er bijna niet meer actief verwarmd, vandaar de naam passief. Ontdek onze betaalbare passiefhuizen in het aanbod nieuwbouw. De 4 pijlers. Bij passief bouwen houden we rekening met volgende 4 belangrijke pijlers.:
Turbo beton speedmix Betondingen.nl