Een nieuwe deur nodig? GewoonGers maakt hem op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe deur voor in huis, bijvoorbeeld een tussendeur? De keuze in ontwerpen en materialen is gigantisch en de afmetingen van de deur die jij zoekt kunnen natuurlijk zeer specifiek zijn. Vooral wanneer je een deur zoekt die in een bestaande sparing of kozijn moet passen, heb je een deur op maat nodig. Bij GewoonGers zit je in elk geval goed. De stalen deuren met glas kunnen op maat gemaakt worden, of het nu schuifdeuren of taatsdeuren betreft. Lees verder als je eraan denkt een nieuwe deur in huis te nemen.

Het voordeel van glazen deuren met staal kleur

Het is helemaal hip om een glazen tussendeur in huis te hebben, bijvoorbeeld als scheiding tussen de woonkamer en de eetkamer. Het ontwerp is strak en past in haast elk interieur, daarbij kun je het stalen frame in verschillende kleuren krijgen. Staal heeft een moderne en industriële look, helemaal volgens de laatste woontrends. Een glazen deur heeft als groot voordeel dat je veel ruimtelijkheid creëert. In plaats van dat een ruimte van een andere ruimte wordt afgescheiden, blijft er een doorstroom bestaan van de ene naar de andere kamer. Het glas kan daarentegen wel veel geluid tegenhouden, zodat je toch de ruimtes van elkaar kunt scheiden. In de keuken kan er harde muziek worden geluisterd, terwijl in de woonkamer de televisie aan kan staan, zonder dat dit iemand stoort.

De nieuwe deur goed laten passen

Wanneer je een nieuwe deur koopt is het niet handig om uit te gaan van de afmetingen van de oude deur. De nieuwe deur komt immers met een ander ontwerp en wellicht met een heel ander systeem. Om fouten te voorkomen kun je het beste een specialist laten komen die voor jou de boel komt opmeten, specifiek voor de nieuwe deur die je gaat aanschaffen. In principe kan elke deur op maat gemaakt worden voor jouw huis, al zijn er wel bepaalde minimum en maximum eisen voor de afmetingen. Verder hoef je je geen zorgen te maken over eventuele verstevigingen als de nieuwe deur groter wordt dan de oude was, want de deuren zijn licht in gewicht.

Geplaatst in: page