Fietsen langs moderne architectuur in Ekeren-Donk Ekeren Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Fietsen langs moderne architectuur in Ekeren-Donk. 27/05/2016 om 1715: door Marc Wouters Print Corrigeer. Districtsburgemeester Koen Palinckx links en districtsschepen Sabine Coene met enkele medewerkersarchitect, Jo Van Bouwel en zijn broer, Ludo. Vorige afbeelding 1 / 4 Volgende afbeelding.
Trapliften Comfortlift 
Het materiaal voor een moderne architectuur: beton STO nv Livios.
Beton is een integraal onderdeel van de moderne architectuur geworden zowel bij bruggen als in industriële gebouwen en woningen. Terwijl beton vroeger vooral en in de eerste plaats gebruikt werd om nieuwe gebouwen op te trekken, gaat de aandacht vandaag hoe langer hoe meer naar het bewaren en onderhouden van bestaande bouwstructuren.
ramen en deuren
Architectuurwandeling door Rotterdam. Ontdek de moderne Architectuur.
Ontdek de moderne architectuur van Rotterdam, dé hoogbouwstad van Nederland. Rotterdam is nu een bruisende stad, rijk aan moderne architectuur. Door het vernietigende bombardement door de Duitsers in 1940 lag de ganse stadskern in puin. Zo moest Rotterdam wel van nul beginnen.
moderne architectuur gent
architectenburo Anja Vissers.
Filosofie Anja Vissers Architectenburo. Een team van architecten en interieurarchitecten verwerken de wensen van de bouwheer. We streven hierbij naar een heldere vertaling van het programma van eisen in een strakke hedendaagse architectuur. Het architectenbureau wordt gekenmerkt door een uitgesproken visie op duurzame materialen en een uitgepuurde vormgeving.
veranda kopen
bol.com Moderne architectuur 9789058750402 K. Frampton Boeken.
Bekijk en vergelijk alle verkopers vanaf 1000., Anderen bekeken ook. Vittorio Magnago Lampugnani. Lexicon Van De Architectuur Van De Twintigste Eeuw. Ontwerp en analyse. De taal van de architectuur. De westerse architectuur. Architectuur in het juiste perspectief. Bekijk de hele lijst.
Moderne verlichting
In beeld: Moderne architectuur hand in hand met duurzaamheid en energiezuinigheid Ik ga bouwen. logo.
In beeld: Moderne architectuur hand in hand met duurzaamheid en energiezuinigheid. Foto 27 / 27. In beeld: Moderne architectuur hand in hand met duurzaamheid en energiezuinigheid. Lees meer over Architectuur Duurzaam bouwen écologie huis en interieur Katja Verdonck Lifestyle Moderne Bouwen.
Turbo beton speedmix Betondingen.nl
Een reis door de moderne architectuur.
Natuurlijk is Frankrijk beroemd vanwege haar historisch erfgoed kastelen, kathedralen en abdijen maar het land kent ook een prachtige moderne architectuur. Beton, glas, metaal architecten hebben een grenzeloze verbeeldingskracht en gebruiken moderne materialen om zowel steden als het platteland te verfraaien met hun spannende ontwerpen.
Moderne architectuur C.I.II.III.IV.A.
volgende belangrijke tijdschriften: Art de Bâtir, Bâtir, La Cité, LEmulation, 7 Arts, Architectural Review, Moderne Bauformen, The Studio, Wendingen, Casabella, Domus, La Construction moderne, Architecture dAujourdhui. De documentatie die wordt beheerd door de bibliotheek bevat dossiers over architecten maar ook over bepaalde thema’s’ zoals de wereldtentoonstellingen, tuinwijken, industriële architectuur, de geschiedenis van steden en vele andere bestudeerde domeinen.
Moderne architectuur in Gent Visit Gent.
Moderne architectuur in Gent. Hoezo, modern in een middeleeuwse stad? De stad Gent is gekend voor haar eeuwenoude en magische pracht aan gebouwen. Denk maar aan het Gravensteen uit de 12de eeuw. Of de authentieke gevels van de huizen aan de Graslei, die het verhaal van de middeleeuwse haven vertellen.
Architectuur moderne woningbouw Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Architectuur moderne woningbouw. Er is een opwaartse trend tot keuze voor moderne architectuur in plaats van klassieke architectuur. Vanuit het architectuuronderwijs wordt de hedendaagse moderne architectuur aangemoedigd en als richting in het architecturale denken en ontwerpen van de studenten meegegeven.
Res Louis Baretta: Strakke en moderne architectuur 2dehands.be.
Louis Baretta: nieuw appartement met 2 slaapkamers te koop in Veurne. Nieuwbouw woonappartement op 2 verdieping met een centrale ligging.; Strakke en moderne architectuur gecombineerd met een kwaliteitsvolle afwerking.; Op wandelafstand van de winkelstraten in het historisch centrum en het station van Veurne.;
ontmossen van daken