Bijna energieneutraal bouwen Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
In de komende jaren gaat Vlaanderen meer en meer energiezuiniger bouwen, tot bijna energieneutraal in 2021, dat ligt vast in Europees overheidsbeleid. BEN renovatie of bijna-energieneutraal bouwen kan met Architect Gruwez. Hier vindt u informatie over zeer energiezuinig of energieneutraal bouwen en renoveren.

verandabouw
Bijna-energieneutraal bouwen BEN Vlaanderen.be.
Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Gevelreiniging
Nieuwe kwaliteitslabels energieneutraal bouwen Pixii.
U bent hier. Home Ontdek Verruim je kennis Nieuwe kwaliteitslabels energieneutraal bouwen. Nieuwe kwaliteitslabels energieneutraal bouwen. Energieneutraal passief bouwen. De labels Passief, Plus en Premium focussen niet alleen op de energievraag van het gebouw, maar ook op de balans tussen de energievraag en aanbod van hernieuwbare energieën.

baume mercier
Hoe kan je bijna-energieneutraal bouwen zonder groot budget? Ik ga bouwen. logo.
2 jaren geleden door beheerder. Vanaf 2021 zal het wettelijk verplicht te zijn om BEN Bijna-EnergieNeutraal te bouwen. Momenteel is het al perfect haalbaar om een BEN-woning neer te poten. Al vragen heel wat toekomstige bouwers zich af of ze dit betaalbaar kunnen houden. De website www.IedereenBEN.be leidt bouwers doorheen alle stappen om je woning, nog voor de wet in werking treedt, BEN te maken. Het energieneutraal maken van je woning speelt zich af op vijf verschillende vlakken: dak/vloer, buitenmuren, glas/ramen/deuren, ventilatie en verwarming/hernieuwbare energie.

waterverzachter onderhoud
Nieuwe labels energieneutraal bouwen toegelicht Pixii.
Ontdek onze leden en treed toe tot ons Kennisplatform Energieneutraal Bouwen. Op zoek naar begeleiding, vorming, certificatie, onderzoek of tools? U bent hier. Home Ontdek Verruim je kennis Nieuwe labels energieneutraal bouwen toegelicht. Nieuwe labels energieneutraal bouwen toegelicht. Energieneutraal passief bouwen.
traplift
Energiezuinig bouwen: goed idee? De Standaard.
Tijd dus om de belangrijkste voordelen van energieneutraal bouwen nog eens op te lijsten, net als de nadelen. Europa mag met zijn EPBD-richtlijn Energy Performance of Buildings Directive dan wel de bakens uitzetten, het zijn vooral de lidstaten die zelf mogen bepalen wat ze verstaan onder bijna-energieneutraal bouwen.
Omvormers
Energieneutraal” bouwen hoeft niet per se passief” Epb-regelgeving Livios.
Maar precies omdat men ervan uitgaat dat je niet alles in één keer doet, is het moeilijk om het E en K-peil accuraat te berekenen. Terwijl daar wel behoefte aan is om te weten welk energieniveau je uiteindelijk nastreeft.” In hoeverre gaan nieuwe systemen en technologieën helpen om binnen tien jaar massaal energieneutraal te bouwen?
Turbo beton speedmix Betondingen.nl
Wat kost bijna-energieneutraal bouwen? Bijna-energieneutraal BEN Livios.
Vraag dat je architect de terugverdientijd van bepaalde ingrepen berekent. Dikwijls loont het de moeite om wat meer uit te geven, als je die investering op termijn dubbel en dik terugverdient. Niet iedereen is het erover eens dat BEN bouwen per se duurder is.
sleutel op de deur bouwen