Goedkoopste energieleverancier 2021

Op het moment zijn er veel energieleveranciers actief op de Nederlandse markt. Het is dan ook lastig om een goede keuze te maken om te kijken welke energieleverancier het beste past bij jou. Daarom gaan we in dit artikel de goedkoopste energieleveranciers van 2021 bekijken. Zo kan je keuze hopelijk iets makkelijker gemaakt worden.

Engie als voordelige keuze

De goedkoopste energieleverancier in 2021 is Engie. Op het moment ben je ongeveer 103,90 euro per maand kwijt. Hierbij wordt uitgegaan van de gemiddelde prijs en een gemiddeld verbruik. Het gemiddelde verbruik dat hier gebruikt wordt is 2500 kWH en 1000m3. Naast een lage prijs krijg je ook nog 200 euro cashback als jij je aansluit bij Engie. Andere voordelen aan Engie zijn het feit dat je 100% groene stroom ontvangt en er gebruik gemaakt wordt van CO2 gecompenseerd gas.

Vattenfall met cashback geschenk

De nummer twee op onze lijst van goedkoopste energieleveranciers is 2021. Bij Vattenfall ben je gemiddeld iets duurder uit. Bij Vattenfall betaal je ongeveer 105,64 euro per maand. Hierbij wordt er uitgegaan van hetzelfde verbruik dat besproken is bij Engie. Ook bij Vattenfall krijg je 200 euro cashback als jij je aansluit bij Vattenfall. Het andere voornaamste voordeel bij Vattenfall is het feit dat je een jaar lang een vaste prijs betaald voor je stroom en gas. De goedkope prijzen blijven dus ook en veranderen niet zomaar.

Leveranciers in energie vergelijken

In dit artikel hebben we de twee goedkoopste energieleveranciers in 2021 besproken. Dit waren Engie en Vattenfall. Bij Engie krijg je 100% groene stroom tegen een lage prijs. Hiernaast krijg je ook nog 200 euro cashback als je een abonnement afsluit bij Engie, dit is ook het geval bij Vattenfall. Om de goedkoopste energieleveranciers in 2021 makkelijk te vergelijken, volg de link in dit bericht hierboven en doe de test. Hier kan je alle energieleveranciers makkelijk vergelijken en kijken wat de beste optie is voor jou.

Geef een reactie