Duurzaam bouwen.
Wil je graag nog meer weten over energiezuinig bouwen en wonen? In onze whitepaper lees je meer over de mogelijkheden van duurzaam bouwen en de slimme combinatie van technieken, maar ook over de belastingvermindering die je kan genieten en de waarde die je woning erdoor krijgt bij verhuur of verkoop.  huislift

Vijf lessen in duurzaam bouwen Duurzaam. Wat, waarom en hoe? Livios.
bookmark_border Bewaar artikel. Bouwen of renoveren? Dat doe je maar beter duurzaam. Griet Verbeeck, professor duurzaam bouwen aan de UHasselt, legt uit hoe je eraan begint! Griet Verbeeck is professor duurzaamheid aan de faculteit Architectuur en kunst van de UHasselt.
Duurzaam bouwen Wikipedia.
De Nederlandse overheid, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, stimuleert duurzaam bouwen door subsidies en een korting op vennootschapsbelasting. Afhankelijk van het behaalde duurzaamheidsniveau conform de duurzaam bouwen certificaten wordt subsidie of belastingkorting toegekend. Vergaande energiebesparende vormen van duurzaam bouwen zijn het passiefhuis en de nulwoning.
houten trap
Duurzaam bouwen?
Duurzaam bouwen heeft pas kans op slagen als alle partners in het bouwproces bouwheer/vrouw, ontwerpteam, aannemers, industrie, wetgever hun steentje bijdragen. Duurzaam bouwen is duurzaam in alle fasen van het bouwproject: de ontwerpfase, de bouwfase, de sloopfase en ook de gebruiksfase.

jaeger lecoultre
DUURZAAM BOUWEN
Duurzaam bouwen Duurzaam wonen Duurzaam verbouwen. U zoekt een architect in duurzaam bouwen duurzaam wonen? Architect Gruwez, de architect uit Oudenaarde en Gent is één van de aanbevolen architecten in duurzaam bouwen in Vlaanderen. Gebruik onze website voor meer info en voorbeelden in duurzaam wonen.
website laten bouwen
Portaal van duurzaam bouwen.
Toegankelijkheid van trappen: Randbemerkingen bij 2.4.2 van TV 198. Trappen vormen vaak een onoverkomelijke hindernis voor personen met beperkingen. Daarom moet men. Materiaalproducenten en handelaars. Levenscyclusanalyse of LCA. Vanuit het perspectief van duurzaam bouwen wordt bij de keuze van producten, productsystemen en.
website laten bouwen
Duurzaam bouwen Ecobouwers.be.
Thematour in Landen: duurzaam renoveren en bouwen. Op zaterdag 17 november neemt Dialoog je mee op tour om enkele inspirerende projecten te bezoeken. Inschrijven is verplicht. Thematour Sint-Niklaas: Bezoek van een diepgaande renovatie op 17 november. Ontvang gratis tips en informatie over duurzaam bouwen.

stellingbouwbadkamer verbouwing
Wat is duurzaam bouwen? Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Wat is duurzaam bouwen? Kiezen voor duurzaam wonen en bouwen betekent zoveel mogelijk rekening houden met mens en milieu. Wie duurzaam bouwt, streeft naar een zuinig energie en watergebruik. Duurzaam bouwen is ook rekening houden met de toegankelijkheid van de woning en de aanpasbaarheid ervan in de tijd.
eiken bijgebouw